Kære medlem,

Velkommen til vores nye hjemmeside som fremover vil være vores knudepunkt for al kommunikation og administration.

For at sikre at alle data på alle medlemmer, nye som gamle er opdateret, beder vi alle medlemmer om at oprette en profil, det burde ikke tage mere end 2 min. men det er en meget stor hjælp for os i klubben.

Du kan nu selv tilmelde dig hold og begivenheder og modtage god information fra os på både email og SMS. For at tilmelde dig et hold skal du først tilmelde dig det hold som hedder Årskontigent og du kan derefter tilmelde dig det træningshold du ønsker at deltage på. Har du problemer eller spørgsmål kan Klub-Modul's Hotline kontaktes eller svar og løsninger kan også findes på YouTube (søg Klub-Modul).

DcH Tønder